Onderwijsgids

Luzac College Amsterdam

Beschrijving

De onderwijsvisie van Luzac is erop gericht dat ieder kind succesvol kan zijn op het hoogst haalbare niveau, ook als dit niveau in de eerste instantie onmogelijk lijkt. Luzac zet alles op alles om samen met uw zoon of dochter een succesvolle leerroute te doorlopen. Dit realiseren wij door te werken op basis van een persoonlijk leerplan, waarbij elke leerling een uitgestippelde leerroute heeft die bij hem of haar past.
 
Dankzij onze effectieve onderwijsvisie en kleine klassen krijgt elke leerling alle hulp en persoonlijke aandacht die hem of haar helpt het beoogde doel te bereiken. Zo haalt iedere leerling met plezier het beste uit zichzelf. Of wij uw zoon of dochter nu kunnen helpen met een versnelde route, vakken op een hoger niveau of met extra tijd en begeleiding: wij geloven in de capaciteiten van elke leerling.
 
Met de juiste structuur krijgt uw zoon of dochter alle ruimte en zelfvertrouwen, maar ook meer leerplezier. Daarnaast ontdekt uw zoon of dochter dankzij het persoonlijke ontwikkelingsprogramma wat hij of zij kan en wat hij of zij wil leren. Met toekomstcoach TIM, een online platform dat door middel van uitdagingen, samenwerkingsopdrachten en feedback inzichten geeft, ontdekt de leerling wat zijn of haar kwaliteiten zijn en kan hij of zij een weloverwogen beslissing maken voor de carrière na Luzac.
 
Wij zijn gevestigd in hartje binnenstad van Amsterdam aan de rand van de Jordaan. Ons monumentale, lichte en ruime schoolgebouw biedt een prettige leeromgeving. De school ligt zeer centraal; vlakbij het Leidseplein maar ook dichtbij het busstation Marnixstraat, vanaf daar is het twee minuten lopen. Als je met de auto komt kun je deze het best parkeren in parkeergarage Europarking aan de Marnixstraat.

Openingstijden

Maandag: 09:00 – 17:00
Dinsdag: 09:00 – 17:00
Woensdag: 09:00 – 17:00
Donderdag: 09:00 – 17:00
Vrijdag: 09:00 – 17:00